bizim asker gelmis iyi de etmis cok sevindik , sanada hayirli bayramlar umarim iyi geciyordur zaman...![]()
herkese saygılarımı sevgilerimi sunarım.
şimdiden herkesin bayramını kutlarım.
şuanda ankara kızılay meydanında bi cafedeyim.
zırhlı birliklerde askerliğimi yapıyorum.
antepli abi nasılsın. skay, silver, blue, meçi, sügül, izmirli, gamsee, hayel, kardelen, okuyucu, cedrus ve haberci vs arkadaşlar hepiniz iyisinizdir umarım.
adı aklıma gelmeyen çok arkadaşlar var hepsine saygılar. herkes bayramda sevdikleriyle olması dileğiyle....
bizim asker gelmis iyi de etmis cok sevindik , sanada hayirli bayramlar umarim iyi geciyordur zaman...![]()
kimmiyim ben,!
hüzünlerin prensesi
kahkahallarin kralicesi
ask´in tanricasi
zamana gec kalmis yillar
aklimda arsiz sevismeller
kör baslangiclar
unutamadigim asklar..
laledevri.......
way askerim hoş geldin neler yapıyon ankarada nasıl gidiyor bakalım askerlik? bayram izni yok mu sana yawwww ;)
"Sen benim; İmkansızlar bahçesinden kopartmaya kıyamadığım
Edâlı gülümsüN... "
Mevlam neyler, neylerse güzel eyler...Bir tek sana söyledim...
hoşgeldin bizler iyiyiz sen nasılsın seninde bayramın kutlu olsun selamlar
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. çok iyiyim. bayram izinini çarşı olarak verdiler. yani eve gidemiyorum. sağlık olsun. sizler iyisiniz yaaa sizlerin sesini duymak da yeter. kendinize iyii bakın salı, perşembe, cumartesi günlerinde kızılayda kaşif çalışması yapacağım. yine nete girecem kısmet olursa görüşürüz.
bizim sitenin vefalı askeri daywalker kardeşim gelmiş ve tek tek hatırımızı sormuş hiç üşünmeden... saol ablacım biz iyiyiz seni de burada gördüğümüze sevindik:)
![]()
hoşgeldin kardeş sağolasın bizleri unutmayıp arada hatrımızı soruyosun.nasılsın iyimisin?
hiç aksatmıyorsun haa her 3 ayda bir hoş geldim diyorsun gel artık yahuu, ne bitmerz şafakmış bu
En iyi Bahçe = FENERBAHÇE
En iyi Saray = GALATASARAY
En iyi Taş = BEŞİKTAŞ
EN YENİ RESİMLERİMLE KARŞINIZDAYIM. +18 RESİMLERİM İÇİN LÜTFEN TIKLAYIN.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Yer imlesi