mecburi değişiklik bu arkadaşlar, bizlerde eskisini seviyorduk ama güvenlik açığı sebebiyle bununla yola devam edecez artık...
Alışmak sevmekten daha zor geliyorr benden adminlere armağan olsun :)))
mecburi değişiklik bu arkadaşlar, bizlerde eskisini seviyorduk ama güvenlik açığı sebebiyle bununla yola devam edecez artık...
"Sen benim; İmkansızlar bahçesinden kopartmaya kıyamadığım
Edâlı gülümsüN... "
Mevlam neyler, neylerse güzel eyler...Bir tek sana söyledim...
forumumuzun yeni halinin hayırlara vesile olmasını yüce Allah tan niyaz ederim.... saygılarımla efendim:))
arkadaşlar site güncelleme yapmak zorunda kaldık, bundada kodlar sıfırdan yazılmış eski kodlardan bambaşka o da sorun verdi güncelerdir uğraşıyorum sonunda bitti,
en sütee solda forum yazan yerde yeni mesaklardan son ziyaretinizdeki mesajlarını takip edebilrisiniz.
En iyi Bahçe = FENERBAHÇE
En iyi Saray = GALATASARAY
En iyi Taş = BEŞİKTAŞ
EN YENİ RESİMLERİMLE KARŞINIZDAYIM. +18 RESİMLERİM İÇİN LÜTFEN TIKLAYIN.
Değerli üyeler saygı değer yöneticilere fazla yüklenmeyelim derim ben.Zamanla her taş yerine oturur.Sabrederek yöneticilere minnettarlığımızı gösterelim ...
Alparslan
lale nimette laf söylenmez biliyorsun bir garizliğin varsa bana istediğini söylebilrisin ama nimete laf söyleme hastayım ben çünkü
En iyi Taş = BEŞİKTAŞ
kimmiyim ben,!
hüzünlerin prensesi
kahkahallarin kralicesi
ask´in tanricasi
zamana gec kalmis yillar
aklimda arsiz sevismeller
kör baslangiclar
unutamadigim asklar..
laledevri.......
Efendim sitenin geçmişini benden daha iyi biliyorsunuz.Ben buraya girdiğimden beri en ufak bir terbiyesizlik yada saygısızlık görmedim.Her zaman anlayışla ve güler yüzle karşılandım.Bana gösterilen bu ilgiden dolayı saygı değer yöneticilerime minnettarım başka beklentisi olan varsa dile getirsin ...
Alparslan
botanik en lale bahma kendi içip içip sitey giriyor dağıtıyor sityi,
lale sana kaç defa dedim içeksen çağır diye beraber dağıtırız
En iyi Taş = BEŞİKTAŞ
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Yer imlesi