+ Konuyu Yanıtla
8 sonuçtan 1 --- 8 arası gösteriliyor

Konu: Oylarınızı Bekliyorum!

Profili
    vedatefe Çevrimdışı
    Subay
    vedatefe has a spectacular aura about vedatefe has a spectacular aura about vedatefe has a spectacular aura about vedatefe kullanıcısının avatarı

Ülkesi ve Takımı
    Takımı:
    Takım
    Bayrağı:
    Ülke Bayrakları

Bilgileri
    Giriş
    05 May 2006
    Antalya 'da yaşıyorum. Eskişehir doğumluyum.
    İtibarı
    İtibar Gücü
    4

Varsayılan Oylarınızı Bekliyorum!

kendim yaptığım site için sizlerden oy bekliyorum Şimdiden teşekkürler linke tıklayınMilliyet Günün En Beğenilen Sitesi groupcappello.org

---------- Post added at 17:21:33 ---------- Previous post was at 17:19:46 ----------

arkadaşlar forum sayfaları ile yarışıyorum Lütfen yardım eliniz uzatın ,VedatEfe

Profili
    noinsist Çevrimdışı
    Subay
    noinsist has a reputation beyond repute noinsist has a reputation beyond repute noinsist has a reputation beyond repute noinsist has a reputation beyond repute noinsist has a reputation beyond repute noinsist has a reputation beyond repute noinsist has a reputation beyond repute noinsist has a reputation beyond repute noinsist has a reputation beyond repute noinsist has a reputation beyond repute noinsist has a reputation beyond repute noinsist kullanıcısının avatarı

Ülkesi ve Takımı
    Takımı:
    Takım
    Bayrağı:
    Ülke Bayrakları

Bilgileri
    Giriş
    06 Oct 2007
    İtibarı
    İtibar Gücü
    10

Varsayılan Cevap : Oylarınızı Bekliyorum!

Davuldakimi sensin..???

Tamam hadi verdim oyu...Fakat sitenizdeki resimler (çok yavaş) açılmıyor....Başarılar..
    Bu mesaj en son " 22-06-2009 " tarihinde saat 17:58:48 itibariyle noinsist tarafından düzenlenmiştir...

Profili
    xsilverangerx Çevrimdışı
    Generaller Kurulu xsilverangerx has a reputation beyond repute xsilverangerx has a reputation beyond repute xsilverangerx has a reputation beyond repute xsilverangerx has a reputation beyond repute xsilverangerx has a reputation beyond repute xsilverangerx has a reputation beyond repute xsilverangerx has a reputation beyond repute xsilverangerx has a reputation beyond repute xsilverangerx has a reputation beyond repute xsilverangerx has a reputation beyond repute xsilverangerx has a reputation beyond repute xsilverangerx kullanıcısının avatarı

Ülkesi ve Takımı
    Takımı:
    Takım
    Bayrağı:
    Ülke Bayrakları

Bilgileri
    Giriş
    09 Jan 2007
    İtibarı
    İtibar Gücü
    40

walla vedatcım ben oyu mu verdim ;) 115 oldu siten, bizde senden oy bekliyoruz e ne de olsa okyucuda yarışıyor Milliyet Günün Sitesinde ;))

"Sen benim; İmkansızlar bahçesinden kopartmaya kıyamadığım

Edâlı gülümsüN... "

Mevlam neyler, neylerse güzel eyler...
    Bir tek sana söyledim...

Profili
    RaPsE_21 Çevrimdışı
    Subay
    RaPsE_21 has a brilliant future RaPsE_21 has a brilliant future RaPsE_21 has a brilliant future RaPsE_21 has a brilliant future RaPsE_21 has a brilliant future RaPsE_21 has a brilliant future RaPsE_21 has a brilliant future RaPsE_21 has a brilliant future RaPsE_21 has a brilliant future RaPsE_21 has a brilliant future RaPsE_21 has a brilliant future RaPsE_21 kullanıcısının avatarı

Ülkesi ve Takımı

Bayrağı:
    Ülke Bayrakları

Bilgileri
    Giriş
    04 Aug 2007
    İtibarı
    İtibar Gücü
    8

bende yoladım oyumu :D :D xD

Profili
    okuyucu Çevrimiçi
    Generaller Kurulu okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu kullanıcısının avatarı

Ülkesi ve Takımı
    Takımı:
    Takım
    Bayrağı:
    Ülke Bayrakları

Bilgileri
    Giriş
    01 May 2006
    Blog Entries
    1
    İtibarı
    İtibar Gücü
    35

bende yolladım oyumu

En iyi Bahçe = FENERBAHÇE
    En iyi Saray = GALATASARAY
    En iyi Taş = BEŞİKTAŞ

EN YENİ RESİMLERİMLE KARŞINIZDAYIM. +18 RESİMLERİM İÇİN LÜTFEN TIKLAYIN.

Profili
    vedatefe Çevrimdışı
    Subay
    vedatefe has a spectacular aura about vedatefe has a spectacular aura about vedatefe has a spectacular aura about vedatefe kullanıcısının avatarı

Ülkesi ve Takımı
    Takımı:
    Takım
    Bayrağı:
    Ülke Bayrakları

Bilgileri
    Giriş
    05 May 2006
    İtibarı
    İtibar Gücü
    4

Teşekkür ederim arkadaşlar

Profili
    zartLak Çevrimdışı
    Subay
    zartLak is a splendid one to behold zartLak is a splendid one to behold zartLak is a splendid one to behold zartLak is a splendid one to behold zartLak is a splendid one to behold zartLak is a splendid one to behold zartLak is a splendid one to behold zartLak is a splendid one to behold zartLak kullanıcısının avatarı

Ülkesi ve Takımı
    Takımı:
    Takım
    Bayrağı:
    Ülke Bayrakları

Bilgileri
    Giriş
    29 Jun 2009
    İtibarı
    İtibar Gücü
    3

verdim bende =)

Profili
    vedatefe Çevrimdışı
    Subay

Ülkesi ve Takımı
    Takımı:
    Takım
    Bayrağı:
    Ülke Bayrakları

Bilgileri
    Giriş
    05 May 2006
    İtibarı
    İtibar Gücü
    4

Ben Gitardayım ayrıca saksafon ve yanflüt Çalııyorum. Yavaş çalıştığını söylediğin iyi oldu. Hemen bakacağım icabına

---------- Post added at 12:55:15 ---------- Previous post was at 12:53:27 ----------

teşekkürler oylarınız için :) fakat forum siteleri ile yarışmak birincilii imkansız hele getiriyor

---------- Post added at 12:56:08 ---------- Previous post was at 12:55:15 ----------

teşekkürler oylarınız için :) fakat forum siteleri ile yarışmak birincilii imkansız hele getiriyor

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Yer imlesi

Gönderi Kuralları

• Siz Yeni Konu Gönderemezsiniz
  • Siz Mesajlara Cevap yazamasınız
  • Siz Mesajlarınıza Eklenti Yapamazsınız
  • Siz Mesajlarınızı Düzenleyemezsiniz