+ Konuyu Yanıtla
5 sonuçtan 1 --- 5 arası gösteriliyor

Konu: Arkadaşlar Kusura Bakmayın..

Profili
    @PLAYACT@ Çevrimdışı
    Subay
    @PLAYACT@ has a reputation beyond repute @PLAYACT@ has a reputation beyond repute @PLAYACT@ has a reputation beyond repute @PLAYACT@ has a reputation beyond repute @PLAYACT@ has a reputation beyond repute @PLAYACT@ has a reputation beyond repute @PLAYACT@ has a reputation beyond repute @PLAYACT@ has a reputation beyond repute @PLAYACT@ has a reputation beyond repute @PLAYACT@ has a reputation beyond repute @PLAYACT@ has a reputation beyond repute @PLAYACT@ kullanıcısının avatarı

Ülkesi ve Takımı
    Takımı:
    Takım
    Bayrağı:
    Ülke Bayrakları

Bilgileri
    Giriş
    05 Dec 2006
    İtibarı
    İtibar Gücü
    10

Varsayılan Arkadaşlar Kusura Bakmayın..

Arkadaşlar Kusura Bakmayın son bir kac gundur hem pcmdeki sorun hemde okulum yüznden sizlerden uzak kaldım kusura bakmayın unutmayınki her daim dostlarım abilerim ben buradayımm ben olmasam bile gönlüm sizlerle hepimiz sitemizin daha iyi daha aydınlık geleceklere taşınması icin ugrasıyoruzz herkese iyi geceler yada iyi günler belkide günaydın :))))))

Profili
    okuyucu Çevrimdışı
    Generaller Kurulu okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu kullanıcısının avatarı

Ülkesi ve Takımı
    Takımı:
    Takım
    Bayrağı:
    Ülke Bayrakları

Bilgileri
    Giriş
    01 May 2006
    Blog Entries
    1
    İtibarı
    İtibar Gücü
    36

Varsayılan Cevap : Arkadaşlar Kusura Bakmayın..

bak bu tarz mesajlarını doğüum günü ve özel mesajlara yazarsan, cevap gelir. burada kimse görmez.

önemli değil geri geldin ya gecelerin kralı

En iyi Bahçe = FENERBAHÇE
    En iyi Saray = GALATASARAY
    En iyi Taş = BEŞİKTAŞ

EN YENİ RESİMLERİMLE KARŞINIZDAYIM. +18 RESİMLERİM İÇİN LÜTFEN TIKLAYIN.

Profili
    peri Çevrimdışı
    Subay
    peri has a reputation beyond repute peri has a reputation beyond repute peri has a reputation beyond repute peri has a reputation beyond repute peri has a reputation beyond repute peri has a reputation beyond repute peri has a reputation beyond repute peri has a reputation beyond repute peri has a reputation beyond repute peri has a reputation beyond repute peri has a reputation beyond repute peri kullanıcısının avatarı

Ülkesi ve Takımı
    Takımı:
    Takım

Bilgileri
    Giriş
    08 Aug 2006
    İtibarı
    İtibar Gücü
    17

Tamam ben düzelttim...

Tekrar hosgeldin ozaman :)
    Yürüdügün yollar cikmaza giderse...Kader deme buna!Sen adim atikca Kaderin yaziliyor Unutma!

Profili
    Meçi Çevrimdışı
    Subay
    Meçi has a reputation beyond repute Meçi has a reputation beyond repute Meçi has a reputation beyond repute Meçi has a reputation beyond repute Meçi has a reputation beyond repute Meçi has a reputation beyond repute Meçi has a reputation beyond repute Meçi has a reputation beyond repute Meçi has a reputation beyond repute Meçi has a reputation beyond repute Meçi has a reputation beyond repute Meçi kullanıcısının avatarı

Ülkesi ve Takımı

Bilgileri
    Giriş
    14 Oct 2006
    İtibarı
    İtibar Gücü
    18

___WeLCoMe___
    .
    .
    .

.
    .
    .

Profili
    Jackie Blue Çevrimdışı
    Subay
    Jackie Blue has a reputation beyond repute Jackie Blue has a reputation beyond repute Jackie Blue has a reputation beyond repute Jackie Blue has a reputation beyond repute Jackie Blue has a reputation beyond repute Jackie Blue has a reputation beyond repute Jackie Blue has a reputation beyond repute Jackie Blue has a reputation beyond repute Jackie Blue has a reputation beyond repute Jackie Blue has a reputation beyond repute Jackie Blue has a reputation beyond repute

Ülkesi ve Takımı

Bilgileri
    Giriş
    29 Sep 2006
    İtibarı
    İtibar Gücü
    10

eyi bakam affettik :) hoşgeldin abem :)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)