+ Konuyu Yanıtla
10 sonuçtan 1 --- 10 arası gösteriliyor

Konu: Bilgisayar alacagım sizce nasıl ?

Profili
    okuyucu Çevrimdışı
    Generaller Kurulu okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu kullanıcısının avatarı

Ülkesi ve Takımı
    Takımı:
    Takım
    Bayrağı:
    Ülke Bayrakları

Bilgileri
    Giriş
    01 May 2006
    Blog Entries
    1
    İtibarı
    İtibar Gücü
    36

Varsayılan Bilgisayar alacagım sizce nasıl ?

En iyi Bahçe = FENERBAHÇE
    En iyi Saray = GALATASARAY
    En iyi Taş = BEŞİKTAŞ

EN YENİ RESİMLERİMLE KARŞINIZDAYIM. +18 RESİMLERİM İÇİN LÜTFEN TIKLAYIN.

Profili
    alyans77 Çevrimdışı
    General alyans77 has a reputation beyond repute alyans77 has a reputation beyond repute alyans77 has a reputation beyond repute alyans77 has a reputation beyond repute alyans77 has a reputation beyond repute alyans77 has a reputation beyond repute alyans77 has a reputation beyond repute alyans77 has a reputation beyond repute alyans77 has a reputation beyond repute alyans77 has a reputation beyond repute alyans77 has a reputation beyond repute alyans77 kullanıcısının avatarı

Ülkesi ve Takımı
    Takımı:
    Takım
    Bayrağı:
    Ülke Bayrakları

Bilgileri
    Giriş
    02 May 2006
    İtibarı
    İtibar Gücü
    32

Varsayılan Cevap : Bilgisayar alacagım sizce nasıl ?

okuyucu bu ambulansçılara çıkardığın fiyatmı

Profili
    okuyucu Çevrimdışı
    Generaller Kurulu okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu kullanıcısının avatarı

Ülkesi ve Takımı
    Takımı:
    Takım
    Bayrağı:
    Ülke Bayrakları

Bilgileri
    Giriş
    01 May 2006
    Blog Entries
    1
    İtibarı
    İtibar Gücü
    36

Evet ama uzun vadede ve her an değiştirmeye müsait bir bilgisayar. Bu özelliklerden aşağısnı tavsiye etmiyorum zaten.

Sadece kasa ve Monitör dışında.

En iyi Taş = BEŞİKTAŞ

Profili
    BaDSoUL Çevrimdışı
    Emekligeneral

BaDSoUL has a reputation beyond repute BaDSoUL has a reputation beyond repute BaDSoUL has a reputation beyond repute BaDSoUL has a reputation beyond repute BaDSoUL has a reputation beyond repute BaDSoUL has a reputation beyond repute BaDSoUL has a reputation beyond repute BaDSoUL has a reputation beyond repute BaDSoUL has a reputation beyond repute BaDSoUL has a reputation beyond repute BaDSoUL has a reputation beyond repute BaDSoUL kullanıcısının avatarı

Ülkesi ve Takımı
    Takımı:
    Takım

Bilgileri
    Giriş
    04 May 2006
    İtibarı
    İtibar Gücü
    12

valla bende böyle bir mönitör alacaktım kendime

http://www.hepsiburada.com/productde...ductid=bd49567

bu konuyu açman iyi olmuş okuyucu hem sen neden bilgisayar alıyon bilgisayarınmı bozuldu yoksa çokmu külüstür

yukarıdaki liste iyi yanı o paraya daha iyisi olmaz ama bişe eksik orda bu alttaki olmada bu yukarıdaki pc bi işe yaramaz

http://www.hepsiburada.com/productde...ductid=bd49713

Profili
    okuyucu Çevrimdışı

Ülkesi ve Takımı
    Takımı:
    Takım
    Bayrağı:
    Ülke Bayrakları

Bilgileri
    Giriş
    01 May 2006
    Blog Entries
    1
    İtibarı
    İtibar Gücü
    36

anakarttaki ekran kartı onla eş değer sayılır dostum,

monitörde datronnunda bir wide serisi var ben ikisi orasında kaldım fiyatları aynı wide serisi biraz daha yandan geniş oluyor.

birde kasayı çok kötü seçmişim. aopen dan şaşmamak lazım

En iyi Taş = BEŞİKTAŞ

Profili
    xsilverangerx Çevrimdışı
    Generaller Kurulu xsilverangerx has a reputation beyond repute xsilverangerx has a reputation beyond repute xsilverangerx has a reputation beyond repute xsilverangerx has a reputation beyond repute xsilverangerx has a reputation beyond repute xsilverangerx has a reputation beyond repute xsilverangerx has a reputation beyond repute xsilverangerx has a reputation beyond repute xsilverangerx has a reputation beyond repute xsilverangerx has a reputation beyond repute xsilverangerx has a reputation beyond repute xsilverangerx kullanıcısının avatarı

Ülkesi ve Takımı
    Takımı:
    Takım
    Bayrağı:
    Ülke Bayrakları

Bilgileri
    Giriş
    09 Jan 2007
    İtibarı
    İtibar Gücü
    40

güzel fiyat ama datron ekran sakat
    kasa zevk işi birazda
    ben bile düşünebilirim eve okuyucu

"Sen benim; İmkansızlar bahçesinden kopartmaya kıyamadığım

Edâlı gülümsüN... "

Mevlam neyler, neylerse güzel eyler...
    Bir tek sana söyledim...

Profili
    BaDSoUL Çevrimdışı
    Emekligeneral

BaDSoUL has a reputation beyond repute BaDSoUL has a reputation beyond repute BaDSoUL has a reputation beyond repute BaDSoUL has a reputation beyond repute BaDSoUL has a reputation beyond repute BaDSoUL has a reputation beyond repute BaDSoUL has a reputation beyond repute BaDSoUL has a reputation beyond repute BaDSoUL has a reputation beyond repute BaDSoUL has a reputation beyond repute BaDSoUL has a reputation beyond repute BaDSoUL kullanıcısının avatarı

Ülkesi ve Takımı
    Takımı:
    Takım

Bilgileri
    Giriş
    04 May 2006
    İtibarı
    İtibar Gücü
    12

ekran kartını oyun hastaları için söylemiştim dx10 destekli olduğu için ve fiyatı uygun olduğu için yeni çıkan oyunlar DX10 destekli bi kartla daha iyi randıman alırsın seçtiğin anakart dx10 destekliyormu bilmiyorum birde bildiğim kadarıyla dağili ekran kartları remden kullanmıyormu zaten kasa ya gelince benimde pek gözüm tutmadı çok şatavatlı birazcık görünümü sade olsun değilmi

bide ana kartlarda MSI bak ben onu tercih ederdim

Profili
    okuyucu Çevrimdışı

Ülkesi ve Takımı
    Takımı:
    Takım
    Bayrağı:
    Ülke Bayrakları

Bilgileri
    Giriş
    01 May 2006
    Blog Entries
    1
    İtibarı
    İtibar Gücü
    36

Alıntı BaDSoUL tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
    ekran kartını oyun hastaları için söylemiştim dx10 destekli olduğu için ve fiyatı uygun olduğu için yeni çıkan oyunlar DX10 destekli bi kartla daha iyi randıman alırsın seçtiğin anakart dx10 destekliyormu bilmiyorum birde bildiğim kadarıyla dağili ekran kartları remden kullanmıyormu zaten kasa ya gelince benimde pek gözüm tutmadı çok şatavatlı birazcık görünümü sade olsun değilmi

bide ana kartlarda MSI bak ben onu tercih ederdim

ha unutmadan bilgisayarı bir arkadaşa alıyorum

ekran kartı konusunda haklısın fiyatıda makul aslında,

ramden iyormu tam emin değilim. daha yeni araştırmaya başladım. Yakında teknik bilgi teposu olacak donanım bölümü zaten.

kasaa kosunda ise haklısın. Ama şatavat lazım

anakartta a-open anakart tek geçerim sonra intel sonra gigabeyt msiler oldum olası sevmem dostum

En iyi Taş = BEŞİKTAŞ

Profili
    BaDSoUL Çevrimdışı
    Emekligeneral

Ülkesi ve Takımı
    Takımı:
    Takım

Bilgileri
    Giriş
    04 May 2006
    İtibarı
    İtibar Gücü
    12

monitörü aldığında hengisini alcan haber ver dostum bende alacağım bi monitör daha uygun fiyata 19 inç monitöre rastlarsan ondanda habarim olsun

Profili
    arthur Çevrimdışı
    Subay
    arthur has a reputation beyond repute arthur has a reputation beyond repute arthur has a reputation beyond repute arthur has a reputation beyond repute arthur has a reputation beyond repute arthur has a reputation beyond repute arthur has a reputation beyond repute arthur has a reputation beyond repute arthur has a reputation beyond repute arthur has a reputation beyond repute arthur has a reputation beyond repute arthur kullanıcısının avatarı

Ülkesi ve Takımı
    Takımı:
    Takım
    Bayrağı:
    Ülke Bayrakları

Bilgileri
    Giriş
    24 Sep 2006
    İtibarı
    İtibar Gücü
    11

bana kalırsa :

HITACHI 160GB 7200RPM 8MB CACHE SATA2 ---> 16mb cache lisini al

INCA IL-779 19" 8ms MULTİMEDYA LCD ---> samsung al

HI-LEVEL 1024MB 800MHz DDR2 ---> kingston her zaman daha iyi

FEEL HURRICANE 400W ---> fanları aşırı sesli çalışıyor
    biR ömRü adamaYa değeRmiSin?

tabiki de değersin! (22.01.2006)
    {yaşadıkça}

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)