masa üstünden bahsediyorsun yanılmıyorsan mause buş bi yerde sağa tıkla simgeleri düzenleye gel otomatik yada ada göre de düzelecektir
bilgisayarımın altındaki belgelerin dizilişi alt taraftayken şimdi dik olarak oluşmuş sağtarafa yani onları tekrardan alt tarafa nasıl ayarlayabilirim
masa üstünden bahsediyorsun yanılmıyorsan mause buş bi yerde sağa tıkla simgeleri düzenleye gel otomatik yada ada göre de düzelecektir
hayır tşkrlr..fakat o değil alttaraftaki simgeler sağ tarafa dik olarak sıralanmış onları aşağı yatay olarak sıralamak isitiyorum..
:))) ya ole desene simgelerin olduğu çubukta mause basılı yutarak mausu bırakmadan istediğin yere sürükle alt üst sağ sol sonra bırak mausu tamam
edit : ha untmadan görec çubuğu kitliyse taşıyamazsın görev çubuğunda mause sağ tıkla görev çubuğunu ktle yazısı tıklıysa kaldır sonra yap
Bu mesaj en son " 08-05-2007 " tarihinde saat 13:02:53 itibariyle BaDSoUL tarafından düzenlenmiştir...
tşkrlr..yaptım ama şimdide simgelerin olduğu çubuk çok geniş nasıl daraltabilirim
çonuğun kenerına mausun imleciyle geldiğinde bir ok işereti çıkacak onu aşağya doğru çekerek küçültebilirsin
tşkrlr..artık sorun yok hallettim yardımın için tşkrlr..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Yer imlesi