+ Konuyu Yanıtla
Toplam 2 sayfada 2 İlkİlk 1 2
12 sonuçtan 11 --- 12 arası gösteriliyor

Konu: Sorular ---Cevaplar

Profili
    noinsist Çevrimdışı
    Subay
    noinsist has a reputation beyond repute noinsist has a reputation beyond repute noinsist has a reputation beyond repute noinsist has a reputation beyond repute noinsist has a reputation beyond repute noinsist has a reputation beyond repute noinsist has a reputation beyond repute noinsist has a reputation beyond repute noinsist has a reputation beyond repute noinsist has a reputation beyond repute noinsist has a reputation beyond repute noinsist kullanıcısının avatarı

Ülkesi ve Takımı
    Takımı:
    Takım
    Bayrağı:
    Ülke Bayrakları

Bilgileri
    Giriş
    06 Oct 2007
    İtibarı
    İtibar Gücü
    10

Exclamation Acil Yardım lütfen...

arkadaşlar bir sorun var..Kurmak istediğim bazı prog.lar (örneğin yazıcı sürücü)Prog.files yerine direk ve önceden ayarlama yani seçme imkanı bile vermeden Windows'daki bazı dosyaların içine kurmaya çalışıyor.Her Prog. için yapmıyor tabii..Daha geniş şöyle anlatayım bazı oyunlardada yapıyor.Daha önce kurmuş olduğum oyunlarda(Bunuda Window'un içinde data dosyasının içine atıyor ve tabiki çalışmıyor) bile yapıyor ama bazılarında.Mesela bu yazıcı her zaman kullandığım yazıcıydı ama bir şekilde silinmiş ve şimdi kuramıyorum bu sorun yüzünden.Bilen varsa yardım lütfen...

Profili
    okuyucu Çevrimdışı
    Generaller Kurulu okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu kullanıcısının avatarı

Ülkesi ve Takımı
    Takımı:
    Takım
    Bayrağı:
    Ülke Bayrakları

Bilgileri
    Giriş
    01 May 2006
    Blog Entries
    1
    İtibarı
    İtibar Gücü
    36

Varsayılan Cevap : Acil Yardım lütfen...

Alıntı noinsist tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
    arkadaşlar bir sorun var..Kurmak istediğim bazı prog.lar (örneğin yazıcı sürücü)Prog.files yerine direk ve önceden ayarlama yani seçme imkanı bile vermeden Windows'daki bazı dosyaların içine kurmaya çalışıyor.Her Prog. için yapmıyor tabii..Daha geniş şöyle anlatayım bazı oyunlardada yapıyor.Daha önce kurmuş olduğum oyunlarda(Bunuda Window'un içinde data dosyasının içine atıyor ve tabiki çalışmıyor) bile yapıyor ama bazılarında.Mesela bu yazıcı her zaman kullandığım yazıcıydı ama bir şekilde silinmiş ve şimdi kuramıyorum bu sorun yüzünden.Bilen varsa yardım lütfen...
    Bilgisayar donanımla ilgili tüm programlar sürücüler (Driverlar) windows klasröünde olmak zorunda. Aksi takdir de her bilgisayar açıldığı zaman sürücü yolu sorar. Bu dosyalardan biri bile silinse her zaman sürücü yolu sorar bu normaldir.

Sana yazıcı için sürücü soruyorsa yazıcı ile verilen cd yi cdrom a koy ve ileri de. Yok eğer sormuyorsa ve yazıcı çalışmıyorsa cd gene tak ve sürücüyü(driver) yeniden kur.

En iyi Bahçe = FENERBAHÇE
    En iyi Saray = GALATASARAY
    En iyi Taş = BEŞİKTAŞ

EN YENİ RESİMLERİMLE KARŞINIZDAYIM. +18 RESİMLERİM İÇİN LÜTFEN TIKLAYIN.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)