+ Konuyu Yanıtla
4 sonuçtan 1 --- 4 arası gösteriliyor

Konu: Ewet Arkadaslar trottertrack'ta inanılmaz bir rekora imza attım

Profili
    @PLAYACT@ Çevrimdışı
    Subay
    @PLAYACT@ has a reputation beyond repute @PLAYACT@ has a reputation beyond repute @PLAYACT@ has a reputation beyond repute @PLAYACT@ has a reputation beyond repute @PLAYACT@ has a reputation beyond repute @PLAYACT@ has a reputation beyond repute @PLAYACT@ has a reputation beyond repute @PLAYACT@ has a reputation beyond repute @PLAYACT@ has a reputation beyond repute @PLAYACT@ has a reputation beyond repute @PLAYACT@ has a reputation beyond repute @PLAYACT@ kullanıcısının avatarı

Ülkesi ve Takımı
    Takımı:
    Takım
    Bayrağı:
    Ülke Bayrakları

Bilgileri
    Giriş
    05 Dec 2006
    İtibarı
    İtibar Gücü
    10

Varsayılan Ewet Arkadaslar trottertrack'ta inanılmaz bir rekora imza attım

walla cok zor olmadı sadece secdim ve bekledim 4 yarısta isi bitirdim ama hani hava atmıyorum demekki isteyince oluyomuss varsın olsun bu arada okuyucu abi kusura bakma senin rekoru egale ettik ama neyse belki kırarsın tekrardan neyse bukadar yeter..

Profili
    antepli Çevrimdışı
    Subay
    antepli has a reputation beyond repute antepli has a reputation beyond repute antepli has a reputation beyond repute antepli has a reputation beyond repute antepli has a reputation beyond repute antepli has a reputation beyond repute antepli has a reputation beyond repute antepli has a reputation beyond repute antepli has a reputation beyond repute antepli has a reputation beyond repute antepli has a reputation beyond repute antepli kullanıcısının avatarı

Ülkesi ve Takımı
    Takımı:
    Takım
    Bayrağı:
    Ülke Bayrakları

Bilgileri
    Giriş
    26 Jan 2007
    İtibarı
    İtibar Gücü
    40

Varsayılan Cevap : Ewet Arkadaslar trottertrack'ta inanılmaz bir rekora imza attım

tebrikler playact hangi tuşlarla oynandığını bulsam şu böcek yarışında bende bi rekor kırcamda bulamadım yahu

ETTİ 1
    KALDI 2

Profili
    @PLAYACT@ Çevrimdışı
    Subay
    @PLAYACT@ has a reputation beyond repute @PLAYACT@ has a reputation beyond repute @PLAYACT@ has a reputation beyond repute @PLAYACT@ has a reputation beyond repute @PLAYACT@ has a reputation beyond repute @PLAYACT@ has a reputation beyond repute @PLAYACT@ has a reputation beyond repute @PLAYACT@ has a reputation beyond repute @PLAYACT@ has a reputation beyond repute @PLAYACT@ has a reputation beyond repute @PLAYACT@ has a reputation beyond repute @PLAYACT@ kullanıcısının avatarı

Ülkesi ve Takımı
    Takımı:
    Takım
    Bayrağı:
    Ülke Bayrakları

Bilgileri
    Giriş
    05 Dec 2006
    İtibarı
    İtibar Gücü
    10

Varsayılan Cevap : Ewet Arkadaslar trottertrack'ta inanılmaz bir rekora imza attım

Alıntı antepli tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
    tebrikler playact hangi tuşlarla oynandığını bulsam şu böcek yarışında bende bi rekor kırcamda bulamadım yahu
    tus kullanmıyosuyn abi mouseyle oynuyosun yan tarafdaki silahları secip oyun alan kuruyosun play diyosun sonra

Profili
    antepli Çevrimdışı
    Subay
    antepli has a reputation beyond repute antepli has a reputation beyond repute antepli has a reputation beyond repute antepli has a reputation beyond repute antepli has a reputation beyond repute antepli has a reputation beyond repute antepli has a reputation beyond repute antepli has a reputation beyond repute antepli has a reputation beyond repute antepli has a reputation beyond repute antepli has a reputation beyond repute antepli kullanıcısının avatarı

Ülkesi ve Takımı
    Takımı:
    Takım
    Bayrağı:
    Ülke Bayrakları

Bilgileri
    Giriş
    26 Jan 2007
    İtibarı
    İtibar Gücü
    40

hıı bende diyorum neden hiç bir tuş çalımıyor bilgilendirdiğin için teşekkürler playegla

ETTİ 1
    KALDI 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)