güzel bi çekişme olmuş
Saat 11:23 msn açıldı skayroket
at yarışında rekorlarını sayıyor. 60. milyon 65 milyon diye ve ekliyor bir elimde daha var.
saat 12:23 skayroket 185 milyon diye yazmaya devam ediyor. 157 milyon olan benim rekor yerle bir bir kaç tartışma çıkıyor aramızda. Köpeği salmama karşılında sorun halloluyor.Bende oyuna başlıyorum.
Saat 12:43 rekor hanesine yazılma işlemi tamamlanmış yeni rekor 190 milyon skayrokete ait ve hala bir eli var. Benim 4 hakkımı oynuyorum 2.366.000 hepsini yatırıyorum ve 2 oluyorum. msn söylüyorum peşidneyim diye. 30 mlyonluk oynuyor ve kaybediyor. yeni rekor 160 milyon skayrokete ait saat:12:47 msn soruyorum. kendi kaderini kendin belirle diye soruyorum sarımı yeşil mi diye. bir türlü söylemiyor işi büyütüyor ve herhangi bir enk söyle diyorum.
saat 12:58 sonunda xsilverengerx soruyor ve kırmızı diyor. kırmızı 19 veriyor. ve hepsini ona oynuyorum. bu arada be sarıya oynamayı düşünüyordum ve sarı 28 veriyor. neyse kırmızıya hepsini oynuyorum ve 2 oluyorum.
saat: 12:59 yeni rekor 342 milyon
skayroketin bitti an.
En iyi Bahçe = FENERBAHÇE
En iyi Saray = GALATASARAY
En iyi Taş = BEŞİKTAŞ
EN YENİ RESİMLERİMLE KARŞINIZDAYIM. +18 RESİMLERİM İÇİN LÜTFEN TIKLAYIN.
güzel bi çekişme olmuş
birde benim atlar koştursa köşelik olucaz daa
Dostları olmalı insanın, ermiş, bilge, hayatı ezbere okuyabilen.
Düşünmediklerini düşündüren,
seni bir cambaz ipinde, güvende tutabilen,
gerektiğinde senin için ateşi yutabilen,
yolunu ışıtan ustan olmalı.
Şekillendirmeyi öğretmeli hayatın çömleğini.
Sana vermeli soğuk bir kış gününde
üzerindeki tek gömleğini...
hani siteye haciz koymuşiruya buradan hesaptan düşsün bariiiiiii:)))))
ama böle giderse serayı elinden alırız gibime gliyoo
GELİRKEN BİR YETMİŞLİK AL GEL BAŞIMIZDA Bİ BÜYÜK BULUNSUN:)
walla çok doğru
:))))) abi özür dilerim istemeden oldu başka zaman hep sonuncu geliyodu o at ama naparsın okuyucu şantaj yapmış diye duydum atın jokeyine :))))
"Sen benim; İmkansızlar bahçesinden kopartmaya kıyamadığım
Edâlı gülümsüN... "
Mevlam neyler, neylerse güzel eyler...Bir tek sana söyledim...
okuyucu tşk ler dediğin gibi beni sen deil de xsilverengerx bitirdi ne vardı kırmızı diyecek ha bu arada o rekeru kırmak için ben aylarca uğraştım ve sonunda kırdım diye sevinirken sevincim 5 dakika bile sürmedi peki o rekoru sen daha önce bu kadar fazla kırsaydında beni bu kadar uğraştırmasaydın olmazmıydı yawwwww:)))
"Sen benim; İmkansızlar bahçesinden kopartmaya kıyamadığım
Edâlı gülümsüN... "
Mevlam neyler, neylerse güzel eyler...Bir tek sana söyledim...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Yer imlesi