![]() |
| | #1 |
| OLMAK İSTERDiM Sevgi nedir bir tanem? Aşk nedir? Elbette herkeste Farklıdır bunun tanımı. Bana sevgiden bahset, Aşktan bahset istiyorum. Biliyorum bunu: Aşk da, sevgi de Dillendikçe kök salarmış. Bana sevgiden bahset bir tanem Bana aşkı anlat. Bir gün: Benden uzaktayken sen Dağ yoncası kekik kokulu Yeşil bir ormanda, Telaşlı kuşların ötüştüğü; Neşeli bir pınar başında, Gözlerin bir an dalıp Vadilere öylece baktığında İsterdim: Yüreğinde bir yangın olmak. Ya da başka bir gün: Arkadaşlarınla berabersin Beklide bu kalabalık akrabalarındır Hani zaman su gibi akar o an Gözbebeklerindedir her kes Rengi al bir tebessüm Yanaklarındadır hani Tüm şefkatli kollarıyla Hani hayat sarmıştır seni. Unutmadığını düşünerek beni. İşte o an Gözbebeklerinde uçan Bir kırlangıç olmak isterdim. Ya da bazen, Hani: Bütün sesler sussun isteriz İçimizin bile sustuğunu fark ederiz Ve derin bir dünya açılır karşımızda Seni anlamıştır her şey Bir ağaç, tek yaprağını bile oynatmaz Kuş da öyle Bir çiçeğin gülen yüzü ile Hep bakması gibi. İşte öyle Gözlerin, Ahh gözlerin… Hep: Gülen adam diyordun ya bana. İşte öyle: Gözlerinde asılı duran, Hiç kıpramadan duran, Bir bulut olmak isterdim. Mavi. Şair-Öykü Yzr Ferudun Ergan 13-11-08 06:00
__________________ ''BİR SU DAMLAR ÇİÇEK ANLAR'' Şair Öykü Yzr FERUDUN ERGAN ''Çoğumuz Karşımızdaki Kişinin Kimliksizliğinden Şikayetçi Oluruz Ama Yine Aynı Çoğumuz Karşımızdaki Kimliği Yadsımaya Çalışırız'' | |
| | |
| | #2 |
![]() Giriş: 01 May 2006 Yaş: 32
Konular: 2709 Ziyaretçi Sayısı:4506 Teşekkürler: 1,994
427 Mesajına 1,640 Kere Teşekkür Edildi
İtibar Gücü: 29
İtibar Puanı : 9127 İtibar Düzeyi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ceza Puanı :0 | hocam nerelerdesin, yeni ve taze bir şiirre benziyor
__________________ ![]() En iyi Bahçe = FENERBAHÇE En iyi Saray = GALATASARAY En iyi Taş = BEŞİKTAŞ EN YENİ RESİMLERİMLE KARŞINIZDAYIM. +18 RESİMLERİM İÇİN LÜTFEN TIKLAYIN. |
| | |
| | #3 |
![]() Giriş: 09 Aug 2006 Konum: ödemiş Yaş: 35
Konular: 1268 Ziyaretçi Sayısı:2952 Teşekkürler: 4,140
860 Mesajına 3,546 Kere Teşekkür Edildi
İtibar Gücü: 31
İtibar Puanı : 10006 İtibar Düzeyi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ceza Puanı :0 | güzeldi üstat ama devamıda gelirse iyi olur.............
__________________ Bir gün silahımın şarjöründeki mermi olsan seni kalbime defalarca sıkardım........ . |
| | |
![]() |
| Yer imlesi |
| Etiketler |
| aşk, çiçek, isterdim, olmak, sevgi, İsterdim, şiir |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|