çok verimli bir ziyeret olmuş anlaşılan antepli.çalışmalarınızı gayet istikrarlı buluyorum.Bu hızla devam ederseniz ilerde hak ettiğiniz desteği mutlaka bulacağınıza eminim.
Resimler çok güzel, çekenin ellerine sağlik.
Arkadaşlar salı günü izmirde bizim haberci'nin televizyonu skytv de idik
hem haberciyi ziyaret edelim hem Türkbirdev ekibi olarak sesimizi izmir halkına duyuralım dedik
sağ olsun haberci hemen stüdyoyu hazırlattı bizim açımızdan çok güzel bir proğram oldu.
bu vesile ile başta haberci olmak üzere bizlerle çok çok ilgilenen skytv ekibine teşekürlerimiz iletiyorum ankaradan
izmire gittiğimize değdi. daha öncede kaytv de proğrama çıkmıştık ama sky tv deki lezzeti bulamadım özellkle sunucumuz orhan bey (yanımdaki kır saçlı olan) tarih bilgisi üst düzede dolu dolu birisiymiş tarih bilgisine hayran kaldım. haberci36 sırf bizi sıkıştırsın cevap veremeyeceğimiz sorular sorsun diye özel olarak getirmişti orhan beyi ama bizde boş adam değiliz tabii ne sorulduysa şakır şakır cevapladık.... yani hemen hemen cavapladık:) :)
![]()
![]()
çok verimli bir ziyeret olmuş anlaşılan antepli.çalışmalarınızı gayet istikrarlı buluyorum.Bu hızla devam ederseniz ilerde hak ettiğiniz desteği mutlaka bulacağınıza eminim.
Resimler çok güzel, çekenin ellerine sağlik.
Teşekkürler imza evet oldukça verimli bir çalıçma oldu.... resimleri habercinin sekreteri çekti güzel kareler yakalamış adını bilmiyorum daha doğrusu sorup tlf ve adresini istiyecek oldum haberci hemen atladı kolumdan tutup odasına çekiti beni hadi çekmesi neyse de çekiştirikejn kızada bu "sapığın kusurana bakma kızım hadi sen işine bak" demesi çok zoruma gitti![]()
insanın adı çıkacağına canı cıksın diye boşa dememişler.Adın cıktı dokuza inmez sekize Antepli![]()
amaaann boş versene imza inmzese inmesin çokta tın benim sapıklıklarım ayan beyan ortada asıl siz cedrus ve habercinin gizli saklı sapıklıklarından korkun.. ama sekreterde cillop gibiydi yahu hala kızgınım haberciye ne olurdu iki laflayıp bir yemeğe çıksaydık... yemedik ya sekreterini haberci hıh
aayyy ayyy sen niye böyle yakisik li oldun bakim önce onu anlat ,
cok güzel resimler
kimmiyim ben,!
hüzünlerin prensesi
kahkahallarin kralicesi
ask´in tanricasi
zamana gec kalmis yillar
aklimda arsiz sevismeller
kör baslangiclar
unutamadigim asklar..
laledevri.......
eyvallah antepli... malum sebeplerden dolayı gelemdim ama.. çok isterdim ortada olmayı.
---------- Post added at 14:17:36 ---------- Previous post was at 14:13:54 ----------
Baklavaları senmi götürdün.....?
berdusum gönül bir aksam gel bana icim hazin hazin..
sorarlar derdin nedir?ASK derim bilmezler, berdus deyip gecerler..
berdusum gönül kimse bilmez derdim, dilimde bin vuslat..
sorarlar vuslat nedir ASK derim bilmezler, berdus deyip gecerler..
-Ekrem DÜZGÜNOĞLU-
ahh canııım teşekkür ederimsen öyle görüyorsun sadece.. ee güzel bakan güzel görürmüş diye boşa dememişler
hadi ordan be hanımdan izin alamadım demiyorda malum sebeplermiş peeeh allaaan klibiği
baklavalarımı ne baklamasıı? aa evet resimlerde baklava var uleeen ben yokken baklavamı ısmarladın bizimkilere haberci... şimdi dikkatimi çekti bittin sen haberci bittin ben değil baklava çayını bile görmedim
alalcağın olsun![]()
![]()
oh maşallah rabbim içine sindirsin de sen şu türk bir dev i bi anlat hele röpotajın içeriğine bi gir, bi de ne zmaan yayınlanacak proğram onu de bi hele bakim ;)
sekreterleri özel olarak konuşalım mümkünse
cedrusum nerelerde onu göremedim, çatlamıştır adana karpuzu gibi ortadan ikiye :))))
"Sen benim; İmkansızlar bahçesinden kopartmaya kıyamadığım
Edâlı gülümsüN... "
Mevlam neyler, neylerse güzel eyler...Bir tek sana söyledim...
Tüüü dümeni kırık taka ne demek sekreteri özel olarak konuşalım sekreter kadar başına taş düşsün emii eyıp değilmi ne sulanıyorsun sapıkmısın sen?? bende soruyporum sapık işte basbaya...
türkbirdev kısaca türki devletlerle ortak çalışma alanlarını hedefleyen topluluk 31 ekimde ankarada kurultayımız var rauf denktaş namık kemalzeybek yuvuz bülent bakiler gibi çok sayıda konuşmacımız olacak seni de bekleriz yok yok sen gelme bu seferde sunucu hanıma sulanırsın
cedrusla bursadaki olay tv ye çıkacağız o zaman kadar çatlamasında ondan sonra ne hali varsa görsün
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Yer imlesi