Durum neydi?
john keles
bugünkü 7 üye hakkıdna bilgi vermezseniz 10 ceza puanı ve tüm repleriniz silecektir. Sizi uyardım ama siz hala devem ediyorsunuz.
bu mesajdan sonra 24 saat süreniz var kendinizi savunmak için hiç bir cevap yazmazsanız cezalarınız otomatikmen verilecektir.
iyi günler.
Bu mesaj en son " 19-02-2007 " tarihinde saat 16:59:35 itibariyle okuyucu tarafından düzenlenmiştir...
En iyi Bahçe = FENERBAHÇE
En iyi Saray = GALATASARAY
En iyi Taş = BEŞİKTAŞ
EN YENİ RESİMLERİMLE KARŞINIZDAYIM. +18 RESİMLERİM İÇİN LÜTFEN TIKLAYIN.
Durum neydi?
Yürüdügün yollar cikmaza giderse...Kader deme buna!Sen adim atikca Kaderin yaziliyor Unutma!
olay şöyle cerayan etti.ben yaptım herşeyi.kajmerlede ben girdim onun suçu yoktur...
bide fusulyeci,black eyes, bunlar sahiplidir.öbürleri sahipsizdir ben açtım.
ceza puanı atabilrsiniz.vede repleride silibirsiniz
herşeyi ben yaptım.

dürüst olman iyi güzel keles.. kimseyi de uğraştırmamış oldun.ne gereği vardı ki??? sadece john keles siteye yeterdi zaten.
tamam suçu tek başına üstüne alıyorsan öyle olsun. Ama senin sabah konuştum bir daha yapmaycağını söyledin devam ettin ben nededini merak ettim söylermisin.
1 oy için dostuğumuza muhabbete gölge düşmesi doğrumu. jackie nin dediği gibi sen tek başına yetiyordun artıyordun zaten.
En iyi Taş = BEŞİKTAŞ
evet seçimlere hile karıştı. hemde seçimi etkileyecek boyutta.
En iyi Taş = BEŞİKTAŞ
Eee ozaman tesekkür ederim o arkadasa....secimler kapatilcak...saolun ;)
Okuyucu kapat
Yürüdügün yollar cikmaza giderse...Kader deme buna!Sen adim atikca Kaderin yaziliyor Unutma!
evet bugün üye olmuş gözüken isimlerin hepsi aynı yerden üye olmuş benimde dikkatimi çekmişti okuyucuda kaçırmamış keles uslu dursana niye böyle yapıyorsun kimin ne şeçildiğinin önemi varmı
hay allahım ya milletin uğraştığı şeye bak yahu o seçilse nolur bu seçilse nolur önemli olan dostluktur banada kimse oy vermiyor ama hiçde kafaya takmıyorum nolcak yani arkadaşlar bu gün oy vermez yarın başka konuda oy verir gerçi eglayla okuyucunun bundan sonra hiç bir konuda bana oy vereceklerini sanmam ya neyse:)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Yer imlesi