+ Konuyu Yanıtla
Toplam 4 sayfada 1
1 2 3 4 SonSon
32 sonuçtan 1 --- 10 arası gösteriliyor

Konu: Dünyanın en uzun boylu adamı evlendi

Profili
    alyans77 Çevrimdışı
    General alyans77 has a reputation beyond repute alyans77 has a reputation beyond repute alyans77 has a reputation beyond repute alyans77 has a reputation beyond repute alyans77 has a reputation beyond repute alyans77 has a reputation beyond repute alyans77 has a reputation beyond repute alyans77 has a reputation beyond repute alyans77 has a reputation beyond repute alyans77 has a reputation beyond repute alyans77 has a reputation beyond repute alyans77 kullanıcısının avatarı

Ülkesi ve Takımı
    Takımı:
    Takım
    Bayrağı:
    Ülke Bayrakları

Bilgileri
    Giriş
    02 May 2006
    İtibarı
    İtibar Gücü
    31

Varsayılan Dünyanın en uzun boylu adamı evlendi

Çin'de yaşayan 2,36 metreyle dünyanın en uzun boylusu unvanını taşıyan Bao Şişun nihayet evlendi.

Pekin Haber gazetesi, çobanlık yapan Bao'nun birkaç gün önce tezgahtarlık yapan 1,68 metre boyundaki Şia Şujian ile evlendiğini yazdı.

Haberde, 56 yaşındaki Bao'nun dünyanın dört bir yanına "eş arıyorum" ilanları göndermesine rağmen eşini doğduğu yerden bulduğu belirtildi.

28 yaşındaki eşiyle mutlu bir hayata hazırlanan Bao, geçen yıl Guinness Rekorlar Kitabına dünyanın en uzun boylu kişisi olarak girmişti.

Bao ayrıca, uzun kollarını kullanarak iki yunusun yuttuğu plastikleri midelerinden çıkararak hayatlarını kurtarmasıyla geçen Aralıkta haber olmuştu.

Profili
    erhan10_21 Çevrimdışı
    Subay
    erhan10_21 has a reputation beyond repute erhan10_21 has a reputation beyond repute erhan10_21 has a reputation beyond repute erhan10_21 has a reputation beyond repute erhan10_21 has a reputation beyond repute erhan10_21 has a reputation beyond repute erhan10_21 has a reputation beyond repute erhan10_21 has a reputation beyond repute erhan10_21 has a reputation beyond repute erhan10_21 has a reputation beyond repute erhan10_21 has a reputation beyond repute

Ülkesi ve Takımı

Bilgileri
    Giriş
    05 May 2006
    İtibarı
    İtibar Gücü
    10

Varsayılan Cevap : Dünyanın en uzun boylu adamı evlendi

gelin hanıma yazık walla Allah kolaylık versin artık

Profili
    tülin Çevrimdışı
    Subay
    tülin is a glorious beacon of light tülin is a glorious beacon of light tülin is a glorious beacon of light tülin is a glorious beacon of light tülin is a glorious beacon of light

Ülkesi ve Takımı

Bilgileri
    Giriş
    09 Mar 2007
    İtibarı
    İtibar Gücü
    5

hehe valla dogru gelıne allah yardım etsın kolaylık versın

Profili
    f.yıldırım Çevrimdışı
    Bu kullanıcı yasaklanmıştır. Nedeni için YASAKLILAR listesine bakınız. f.yıldırım has much to be proud of f.yıldırım has much to be proud of f.yıldırım has much to be proud of f.yıldırım has much to be proud of f.yıldırım has much to be proud of f.yıldırım has much to be proud of f.yıldırım has much to be proud of f.yıldırım has much to be proud of f.yıldırım has much to be proud of f.yıldırım has much to be proud of

Ülkesi ve Takımı

Bilgileri
    Giriş
    14 Sep 2006
    İtibarı
    İtibar Gücü
    0

Alıntı tülin tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
    hehe valla dogru gelıne allah yardım etsın kolaylık versın
    ben dıyorum adam bu halıyle gelını öldürür:)))

tülin darısı basına kız:)))) uhahahahahahahah ne komık olur ama dusunsene:)))

Profili
    tülin Çevrimdışı
    Subay
    tülin is a glorious beacon of light tülin is a glorious beacon of light tülin is a glorious beacon of light tülin is a glorious beacon of light tülin is a glorious beacon of light

Ülkesi ve Takımı

Bilgileri
    Giriş
    09 Mar 2007
    İtibarı
    İtibar Gücü
    5

Alıntı f.yıldırım tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
    ben dıyorum adam bu halıyle gelını öldürür:)))

tülin darısı basına kız:)))) uhahahahahahahah ne komık olur ama dusunsene:)))
    hehe bencede cok komık olur yıldırımcım darısı senın basına

Profili
    f.yıldırım Çevrimdışı
    Bu kullanıcı yasaklanmıştır. Nedeni için YASAKLILAR listesine bakınız. f.yıldırım has much to be proud of f.yıldırım has much to be proud of f.yıldırım has much to be proud of f.yıldırım has much to be proud of f.yıldırım has much to be proud of f.yıldırım has much to be proud of f.yıldırım has much to be proud of f.yıldırım has much to be proud of f.yıldırım has much to be proud of f.yıldırım has much to be proud of

Ülkesi ve Takımı

Bilgileri
    Giriş
    14 Sep 2006
    İtibarı
    İtibar Gücü
    0

oyle bır kızla evlenmek bılmem!:)))sandalyeye cıkıpmı opecegım olum alla alla banane sen al ben ıstemıyorum:)

Profili
    bombacı_1923 Çevrimdışı
    Subay
    bombacı_1923 has much to be proud of bombacı_1923 has much to be proud of bombacı_1923 has much to be proud of bombacı_1923 has much to be proud of bombacı_1923 has much to be proud of bombacı_1923 has much to be proud of bombacı_1923 has much to be proud of bombacı_1923 has much to be proud of bombacı_1923 has much to be proud of bombacı_1923 kullanıcısının avatarı

Ülkesi ve Takımı
    Takımı:
    Takım
    Bayrağı:
    Ülke Bayrakları

Bilgileri
    Giriş
    12 Mar 2007
    İtibarı
    İtibar Gücü
    7

deve cüce hesabı olmuş bunların evliliği

Profili
    tülin Çevrimdışı
    Subay

Ülkesi ve Takımı

Bilgileri
    Giriş
    09 Mar 2007
    İtibarı
    İtibar Gücü
    5

Alıntı f.yıldırım tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
    oyle bır kızla evlenmek bılmem!:)))sandalyeye cıkıpmı opecegım olum alla alla banane sen al ben ıstemıyorum:)

valla orasını ben bılmem artık sandalyeymı cıkıyon tavanamı bılmem hehhehe

Profili
    f.yıldırım Çevrimdışı

Ülkesi ve Takımı

Bilgileri
    Giriş
    14 Sep 2006
    İtibarı
    İtibar Gücü
    0

tavan yaptıgım an zaten o coktan uçmuş bultların ustunde olur:)))))bılırsın hani eheheheheheh:))

Profili
    tülin Çevrimdışı
    Subay

Ülkesi ve Takımı

Bilgileri
    Giriş
    09 Mar 2007
    İtibarı
    İtibar Gücü
    5

esekkkkkkk

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)