+ Konuyu Yanıtla
Toplam 5 sayfada 5
İlkİlk 1 2 3 4 5
47 sonuçtan 41 --- 47 arası gösteriliyor

Konu: Bir Buluşma mı Ayarlasak Ne???:)

Profili
    okuyucu Çevrimdışı
    Generaller Kurulu okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu kullanıcısının avatarı

Ülkesi ve Takımı
    Takımı:
    Takım
    Bayrağı:
    Ülke Bayrakları

Bilgileri
    Giriş
    01 May 2006
    Blog Entries
    1
    İtibarı
    İtibar Gücü
    35

Varsayılan Cevap : Bir Buluşma mı Ayarlasak Ne???:)

Alıntı xsilverangerx tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
    sen yaşıyormusun bilader;) iş ciddiye binince nasılda ciddi ciddi fikir veriyor bakarmısınız :P
    iş ciddiye binince fiyasko olmasın diye uyarıyorum sadece,

herkes tatilde, sıcak diye kisme bilgisayarını açmıyor, bu yaz döneminde buluşma olmaz, ramazandan sonra yada ramazannın 3 günü falan olur, merkezde olur, biz o kadar düzenledik boşunamı merkez de düzenledik,

En iyi Bahçe = FENERBAHÇE
    En iyi Saray = GALATASARAY
    En iyi Taş = BEŞİKTAŞ

EN YENİ RESİMLERİMLE KARŞINIZDAYIM. +18 RESİMLERİM İÇİN LÜTFEN TIKLAYIN.

Profili
    blueboy Çevrimdışı
    General blueboy has a reputation beyond repute blueboy has a reputation beyond repute blueboy has a reputation beyond repute blueboy has a reputation beyond repute blueboy has a reputation beyond repute blueboy has a reputation beyond repute blueboy has a reputation beyond repute blueboy has a reputation beyond repute blueboy has a reputation beyond repute blueboy has a reputation beyond repute blueboy has a reputation beyond repute blueboy kullanıcısının avatarı

Ülkesi ve Takımı
    Takımı:
    Takım
    Bayrağı:
    Ülke Bayrakları

Bilgileri
    Giriş
    27 Apr 2007
    İtibarı
    İtibar Gücü
    33

Alıntı okuyucu tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
    iş ciddiye binince fiyasko olmasın diye uyarıyorum sadece,

herkes tatilde, sıcak diye kisme bilgisayarını açmıyor, bu yaz döneminde buluşma olmaz, ramazandan sonra yada ramazannın 3 günü falan olur, merkezde olur, biz o kadar düzenledik boşunamı merkez de düzenledik,
    ya gene başladı muhalefet olmaya....yazdıklarını bir oku arkadaş bir dediğin diğerini tutmuyor

Profili
    okuyucu Çevrimdışı
    Generaller Kurulu okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu has a reputation beyond repute okuyucu kullanıcısının avatarı

Ülkesi ve Takımı
    Takımı:
    Takım
    Bayrağı:
    Ülke Bayrakları

Bilgileri
    Giriş
    01 May 2006
    Blog Entries
    1
    İtibarı
    İtibar Gücü
    35

tamam sustum blue siz takılın kafanıza göre, herşeyin yeri ve zamanı vardır demiş atalarımız,

En iyi Bahçe = FENERBAHÇE
    En iyi Saray = GALATASARAY
    En iyi Taş = BEŞİKTAŞ

EN YENİ RESİMLERİMLE KARŞINIZDAYIM. +18 RESİMLERİM İÇİN LÜTFEN TIKLAYIN.

Profili
    blueboy Çevrimdışı
    General blueboy has a reputation beyond repute blueboy has a reputation beyond repute blueboy has a reputation beyond repute blueboy has a reputation beyond repute blueboy has a reputation beyond repute blueboy has a reputation beyond repute blueboy has a reputation beyond repute blueboy has a reputation beyond repute blueboy has a reputation beyond repute blueboy has a reputation beyond repute blueboy has a reputation beyond repute blueboy kullanıcısının avatarı

Ülkesi ve Takımı
    Takımı:
    Takım
    Bayrağı:
    Ülke Bayrakları

Bilgileri
    Giriş
    27 Apr 2007
    İtibarı
    İtibar Gücü
    33

Alıntı okuyucu tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
    tamam sustum blue siz takılın kafanıza göre, herşeyin yeri ve zamanı vardır demiş atalarımız,
    iyide abicim çoğu kişi o tarihi belirlemiş bana uyar demiş silver da ona göre yazmış olmazsa daha sonra olur elbet....bir hevesle yazdım insanın içindeki hevesi kırıyosun....

Profili
    xsilverangerx Çevrimdışı
    Generaller Kurulu xsilverangerx has a reputation beyond repute xsilverangerx has a reputation beyond repute xsilverangerx has a reputation beyond repute xsilverangerx has a reputation beyond repute xsilverangerx has a reputation beyond repute xsilverangerx has a reputation beyond repute xsilverangerx has a reputation beyond repute xsilverangerx has a reputation beyond repute xsilverangerx has a reputation beyond repute xsilverangerx has a reputation beyond repute xsilverangerx has a reputation beyond repute xsilverangerx kullanıcısının avatarı

Ülkesi ve Takımı
    Takımı:
    Takım
    Bayrağı:
    Ülke Bayrakları

Bilgileri
    Giriş
    09 Jan 2007
    İtibarı
    İtibar Gücü
    40

ulennnnn okuyucu bi rahat rahat taile çıkacam dedim daha çıkmadan her dem muhalafet yeşil çayım karagözlüme hemde muhalefet oldun yaaaa :)) sen bakma bluuu okuyucu kabız kurbağasına (cedrus tan yada antepliden alıntıdır altı çizili bu söz ) siz değerli arkadaşlarımızda bakmasın ;)) biz tarihi ve yeri verdik uygun olanlar gelir, hiç olmadı sen ben hocam gider buluşuruz :)) sıkmayın canınızı bu kadar basit şeyler için, yeterki gönüller bir olsun ...

"Sen benim; İmkansızlar bahçesinden kopartmaya kıyamadığım

Edâlı gülümsüN... "

Mevlam neyler, neylerse güzel eyler...
    Bir tek sana söyledim...

Profili
    Ays
    Ays Çevrimdışı
    Subay
    Ays has a brilliant future Ays has a brilliant future Ays has a brilliant future Ays has a brilliant future Ays has a brilliant future Ays has a brilliant future Ays has a brilliant future Ays has a brilliant future Ays has a brilliant future Ays has a brilliant future Ays has a brilliant future Ays kullanıcısının avatarı

Ülkesi ve Takımı
    Takımı:
    Takım
    Bayrağı:
    Ülke Bayrakları

Bilgileri
    Giriş
    02 Jul 2008
    İtibarı
    İtibar Gücü
    6

ben gelmiyorum...
    DUYMAK VE HİSSETMEK İÇİN ÖNCE YÜREK LAZIM.
    ŞÖYLE YÜREKLİ BİR SEVDA...
    BAKIŞIYLA, DURUŞUYLA ,NEFES ALIŞIYLA SEVDASINI ANLATABİLEN.,
    GÖRMESE-DE GÖZLERİ ,TUTMASA-DA ELLERİ.
    ŞÖYLE..., YÜREKLİ BİR SEVDA...
    DUYAR NEFESİMİ

Profili
    blueboy Çevrimdışı

Ülkesi ve Takımı
    Takımı:
    Takım
    Bayrağı:
    Ülke Bayrakları

Bilgileri
    Giriş
    27 Apr 2007
    İtibarı
    İtibar Gücü
    33

Alıntı Ays tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
    ben gelmiyorum...
    peki......................................

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)